Edició 2209

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024
Edició 2209

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024

Els departaments del Govern oficialitzen aquest dilluns el traspàs de carteres dels nous consellers

Els nous membres de l'Executiu es trobaran amb els consellers sortint a les seus de cada departament

|

- Publicitat -

Els nous consellers del Govern protagonitzen aquest dilluns l’intercanvi de carteres amb els respectius consellers sortints. El primer intercanvi tindrà lloc al Palau de la Generalitat on el nou conseller de la Presidència, Albert Dalmau, rebrà el traspàs de la consellera en funcions, Laura Vilagrà, a dos quars d’una del migdia. Deu minuts més tard, Vilabrà, fins ara titular també d’Esports, passarà el relleu al nou conseller d’Esports, Berni Álvarez. També al Palau, a tres quarts d’una, la nova titular del Departament d’Economia i Finances, Alícia Romero, rebrà el traspàs de mans de Natàlia Mas. A les onze, el president Salvador Illa presideix l’acte institucional de presa de possessió del nou Govern al Saló de Sant Jordi.

Publicitat

A la una del migdia, a la Casa dels Canonges, Jaume Duch, nou conseller d’Unió Europea i Acció Exterior, rebrà el relleu de la fins ara titular del departament, Meritxell Serret. Al Departament d’Interior i Seguretat Pública, Joan Ignasi Elena, farà el traspàs de cartera a la nova consellera Núria Parlon, a un quart de dues. A les dues, el nou conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, rebrà la cartera de mans de la fins ara titular Gemma Ubasart, en un acte quin tindrà lloc al Districte Administratiu.

Al Departament d’Empresa i Treball, Roger Torrent farà el traspàs al nou titular Miquel Sàmper, a un quart de tres, i la consellera en funcions Tània Verge lliurarà la cartera d’Igualtat i Feminisme a la nova consellera Eva Menor a dos quarts de tres al Districte Administratiu.

A dos quarts de quatre de la tarda a la seu del departament, la nova consellera d’Educació i Formació Professional, Esther Niubó, rebrà la cartera de la fins ara titular, Anna Simó, i a les quatre, el nou conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, rebrà la cartera a la seu del departament del fins ara titular David Mascort.

El fins ara conseller de Salut, Manel Balcells, farà el canvi de cartera amb la nova consellera Olga Pané a tres quarts de cinc de la tarda a la seu del departament. Un quart més tard, serà el torn de Joaquim Nadal que farà el traspàs a Núria Montserrat, nova consellera del Departament de Recerca i Universitats, a la seu situada a la Via Laietana.

A les sis de la tarda, al Departament de Cultura, rebrà la cartera Sònia Hernández de mans de Natàlia Garriga, i tot seguit, aquesta farà el traspàs de l’àrea de Política Lingüística al nou conseller Francesc Xavier Vila.

A la seu del Departament de Territori, a un quart de set, la consellera en funcions Ester Capella lliurarà la cartera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica a la consellera entrant Sílvia Paneque. A dos quarts de set, Carles Campuzano protagonitzarà l’últim traspàs de cartera a la nova titular de Drets Socials i Inclusió, Mónica Martínez Bravo, a la seu del departament.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut