Edició 2264

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 06 de octubre del 2024
Edició 2264

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 06 de octubre del 2024

Els comuns tenen la barra de demanar “responsabilitat” a ERC per evitar la repetició electoral

Els de Jéssica Albiach redoblen la pressió sobre els republicans perquè acabin sotmetent-se al seu xantatge

|

- Publicitat -

Els comuns, que van propiciar l’avançament electoral arran de la seva negativa a aprovar els pressupostos preparats per ERC al·legant que primer s’havia d’aturar el macroprojecte del Hard Rock en el qual tant insisteix el PSC, ara tenen la barra de demanar “responsabilitat” als republicans. El portaveu dels Comuns Sumar, Joan Mena, ha celebrat aquest dilluns una roda de premsa en la qual ha aprofitat per redoblar la pressió sobre ERC i que aquesta acabi sotmetent-se al seu xantatge d’evitar una repetició electoral.

Publicitat

“Només hi ha dues alternatives: o anem a un acord progressista on estiguem presents tant el PSC, ERC, com els comuns, o anem a una repetició electoral que gairebé ningú vol”, ha argumentat el portaveu de Catalunya en Comú. Mena ha explicat que estan “negociant” amb el PSC, mentre que amb ERC mantenen “converses”. El portaveu ha apuntat que les negociacions amb els socialistes estan anant “molt bé”. “Estem avançant”, ha reblat, sense voler donar més detalls.

Et pot interessar  ERC qualifica "d'insuficient" i reclama ampliar el pla alternatiu a Rodalies entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

1 COMENTARI

  1. Resposabilitat demanen a Erc !!!! La mateixa q varen tenir x aprobar els presupostos al President Aragones, amb l’excusa del Hard Rock i només una setmana després surt el Sr Asens i ens díu q no es una línía vermella x investir el Sr Illa molta BARRA!!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut