Edició 2273

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 15 de octubre del 2024
Edició 2273

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 15 de octubre del 2024

Els Comuns retreuen a Borràs que vulgui entregar “en safata” la presidència a Feijóo

Els que s'alien amb el PP i l'extrema dreta quan els convé insten ara Junts a una "reflexió" després d'haver "trencat" el cordó sanitari

|

- Publicitat -

El portaveu dels comuns al Parlament, David Cid, ha retret a la presidenta de Junts, Laura Borràs, que vulgui entregar “en safata” la presidència del govern espanyol a Alberto Núñez Feijóo i la vicepresidència, a Santiago Abascal. “Demano a Junts que rectifiqui o que faci rectificar a Borràs”, ha dit en roda de premsa després que la presidenta de Junts no hagi descartat “cap escenari”, tampoc donar suport a una moció de censura del PP. Cid també ha demanat a Junts una “reflexió” per haver-se abstingut en la proposta de resolució d’Aliança Catalana sobre la independència. Segons Cid, han trencat el pacte contra l’extrema dreta.

Publicitat

“Com es pot defensar Catalunya fent Feijóo president i Abascal vicepresident? Com es pot defensar Catalunya amb aquells que volen incendiar Catalunya, acabar amb l’amnistia i el català?” ha preguntat Cid. I, en aquest sentit, ha recordat que les mocions de censura al Congrés suposen donar suport a un candidat alternatiu. El portaveu dels comuns ha qualificat les declaracions de Borràs de “greus i preocupants” i ha instat Junts a rectificar o fer-la rectificar.

Pel que fa al Parlament, Cid ha lamentat que, en el marc del debat de política general, Junts s’abstingués en la proposta de resolució d’Aliança Catalana sobre la independència de Catalunya. Cid ha recordat que hi ha un acord que diu “clarament” que es vota en contra les propostes dels partits d’extrema dreta i que, fins ara, sempre havia estat així. El portaveu dels comuns ha conclòs que espera que Junts rectifiqui i que “no torni a passar”.

Et pot interessar  El president del Parlament visita el Priorat per "fer visible" la "brutal i contundent" sequera de la comarca
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut