Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024
Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024

Els Comuns confirmen que no han renunciat al ‘Hard Rock’: el macroprojecte està sobre la taula de negociació

Albiach creu que el PSC té incentius per pactar el finançament perquè en una repetició electoral "ho tindrà més difícil"

|

- Publicitat -

La líder dels Comuns, Jéssica Albiach, creu que el PSC té “incentius” per pactar un finançament singular per a Catalunya perquè si hi ha una repetició electoral els socialistes “ho tindran més difícil”. En una entrevista a Catalunya Ràdio Albiach ha advertit que en cas que no hi hagi acord d’investidura i hi hagi noves eleccions, podria ser que PSC, Comuns i ERC ja no sumin i, per tant, “a Salvador Illa els números no li donin”. Albiach els ha instat a seguir negociant i ha remarcat que ara el que cal és “temps, calma i tranquil·litat”. Sobre les converses, ha explicat que de moment s’estan reunint bilateralment els tres partits però confia que “en les properes setmanes” hi pugui haver una negociació a tres bandes.

Publicitat

Albiach ha subratllat que cal que les majories siguin sòlides i “no només per a una investidura” sinó també “per a una legislatura el més llarga possible”. Sobre la possibilitat d’entrar a un eventual Govern, la líder dels Comuns ha remarcat que no estan negociant “cadires” i ha assegurat que s’ho plantejaran en funció del contingut de l’acord.

La presidenta del grup parlamentari també ha detallat que el Hard Rock -que va encallar les converses per als pressupostos i va acabar precipitant les eleccions catalanes- és un dels elements que està sobre la taula de negociació. Segons Albiach, no hi ha renunciat perquè les prioritats dels Comuns “segueixen sent les mateixes”.

De totes maneres, ha remarcat que aquesta és una de les moltes propostes que estan defensant, com també ho són la regulació dels lloguers de temporada o la regulació del lloguer d’habitacions.

Et pot interessar  Comín diu que "espera" que els Comuns no facin “el que van fer a l’Ajuntament de Barcelona” en la votació de la Mesa
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut