Edició 2244

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2244

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Elisenda Paluzie denuncia haver estat víctima de “la B”: “Van crear un compte específic per a difamar-me”

L'expresidenta de l'ANC explica que va confrontar Sergi Sabrià arran d'aquest fet el 2019 i que aquest va respondre-li que "no controlava els 'trolls'"

|

- Publicitat -

L’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i exmilitant d’Esquerra, Elisenda Paluzie, va ser víctima de “la B”, l’estructura paral·lela d’ERC encarregada de dur a terme contracampanyes i atacs de falsa bandera contra el partit, i que és la responsable d’accions com la dels cartells difamatoris contra els Maragall, o la del ninot d’Oriol Junqueras aparegut el 2019 a Sant Vicenç dels Horts. Després que el diari ‘Ara’ revelés que “la B” va estar activa fins a les eleccions del 12-M, també va exposar alguns dels comptes falsos creats i promocionats a les xarxes socials per aquesta estructura, amb l’objectiu de desprestigiar rivals polítics.

Publicitat

Tal com ha denunciat la mateixa Paluzie a través de les xarxes, un dels comptes falsos relacionat amb “la B” i exposats pel diari ‘Ara’ va dedicar-se a difamar-la l’any 2018, quan va ser elegida presidenta de l’ANC. El compte, sota el nom de ‘Carmeta Garcia’, deia que Paluzie era una “assalariada de l’espai neoconvergent”, i afegia que “s’ha carregat l’Assemblea dedicant el seu temps i esforç a Graupera, Canadell i el que vindrà”. En una publicació repiulada, mostrava el seu acord amb un altre usuari que, arran de l’elecció de Lluís Llach com a nou president de l’entitat, deia que els promotors de la llista cívica (entre els quals hi ha Paluzie) eren uns “hiperventilats”, així com que “l’ANC és la sectorial de mobilització i agitació de Junts”.

Paluzie, a través de Twitter, ha exposat aquests fets, tot afegint que fins i tot va arribar a comentar-li a Sergi Sabrià, encarregat de l’estratègia de comunicació d’ERC. “Quan el 2019 vaig confrontar en Sergi Sabrià en una reunió de partits i entitats va riure, ell no controlava els trolls a xarxes” ha escrit Paluzie.

Et pot interessar  Nogueras, contundent: “Se’ns ha estat venent un concert inexistent. ERC ha mentit i els socialistes han callat”
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut