Edició 2173

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 07 de juliol del 2024
Edició 2173

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 07 de juliol del 2024

Elena acusa Puente de “desviar l’atenció” perquè no es parli del “problema de manteniment” a Rodalies

Lamenta que el ministre espanyol, en lloc de centrar-se a solucionar la "desinversió" a Rodalies, prefereixi fomentar les conspiracions i les picabaralles

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior en funcions, Joan Ignasi Elena, acusa el ministre espanyol de Transports, Óscar Puente, de “desviar l’atenció” i provocar una “picabaralla” amb les seves acusacions contra els Mossos d’Esquadra i la manca de seguretat a la infraestructura d’Adif perquè no es parli del “problema de manteniment” a Rodalies.

Publicitat

“Puente s’ha convertit en el cunyat del govern espanyol i el seu objectiu és que mentre parlem de picabaralla no parlem del problema de fons”, ha etzibat el conseller en funcions a Catalunya Ràdio. Elena, com ha fet el director dels Mossos, Pere Ferrer, els darreres dies, ha insistit que el responsable de la seguretat de les vies “és Adif” i ha afegit que els Mossos ja fan la seva tascaEn aquesta línia, ha lamentat que en lloc d’afrontar aquesta realitat i explicar què faran per posar solució a la “desinversió”, Puente s’hagi centrat en “fer provocacions, polèmiques, faltes de respecte, crits i soroll”. Per a Elena, això és una falta de respecte.

Elena també s’ha preguntat com pot ser que Puente apunti a un sabotatge quan la investigació policial encara està en curs i, de moment, no hi ha indicis que apuntin en aquesta direcció. A més, ha dit que si així ho creien des del primer minut com pot ser que la denúncia no es presentés fins aquest dimarts. En aquesta línia, el conseller ha reiterat les xifres que demostren que la majoria dels robatoris de coure es donen, proporcionalment, a la xarxa d’Adif, i no pas en altres infraestructures com les de Ferrocarrils de la Generalitat. Així mateix, Elena ha valorat que “alguna cosa no va bé” si arran del robatori de 60 metres de cable de coure “caigui tot el sistema de Rodalies”.

Et pot interessar  Elena s'alinea amb Junqueras i coincideix a "parlar internament" les qüestions internes d'ERC
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut