Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El Senado rebutja les esmenes a la totalitat als PGE, que superen el primer tràmit a la cambra alta

|

- Publicitat -

El Senado ha rebutjat aquest dijous les cinc esmenes a la totalitat als Pressupostos Generals de l’Estat, fet que permet als comptes públics de l’executiu de Pedro Sánchez superar el primer tràmit a la cambra alta espanyola. Cal recordar que el 25 de novembre els Pressupostos ja havien rebut l’aval del Congreso dels Diputats amb el suport d’onze formacions polítiques.

Publicitat

Ara, els comptes afrontaran el debat a la Comissió de Pressupostos del Senado, que elaborarà un dictamen que es votarà en el pròxim ple a la cambra alta, previst per d’aquí a dues setmanes. L’objectiu de l’executiu és que els comptes entrin en vigor l’1 de gener del 2022, igual que els del 2021 van entrar en vigor a principis d’aquest any.

La ministra d’Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero, ha destacat que els pressupostos tenen el suport d’onze formacions polítiques, i ha afirmat que aquest fet trasllada un missatge “potent” de “confiança i estabilitat”. En aquest sentit, el Gobierno recorda que els comptes públics del 2022 són “l’eina que canalitza” els fons europeus post covid.

Et pot interessar  Montero resta importància a les crítiques dels socis a l'acord del CGPJ i demana al PP que negociï també el finançament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut