Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

El PP critica la visita d’Illa als Mossos: “Suposo que els vol donar les gràcies per no complir la llei”

El darrer deliri de Bendodo: diu que el PSC, que és més espanyolista que mai, "s'ha convertit en un partit independentista"

|

- Publicitat -

El dirigent popular Elías Bendodo ha criticat la visita del president de la Generalitat, Salvador Illa, als Mossos d’Esquadra. “Suposo que els vol donar les gràcies per no complir la llei”, ha dit Bendodo fent referència a la no detenció de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. “Suposo que també els hi haurà explicat com el ministre de l’Interior els ha atribuït tota la responsabilitat, qualificant-los de poc professionals”, ha agregat des de Gènova.

Publicitat

El dirigent del PP ha carregat contra els socialistes i ha assegurat que “s’han convertit en un partit independentista”. “Tenim una nova versió de l’independentista en el sanchisme”, ha dit. “A Catalunya hi continua havent un president independentista”, ha sentenciat.

Et pot interessar  Illa diu que actuarà “amb tota la contundència i recursos” per defensar la vida de les dones
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

1 COMENTARI

  1. Qui no compleix la llei són els calebites de la Suprema Prevaricadora Que si és obligatori per a tothom, respectar la Llei; encara es doblement obligatori als jutges, de la Suprema Prevaricadora. I per la perjura g.in-civil. (En aquest cas podria ser, només… per ineptitud). ineptament incapaços d’aturar el nostre MHP a la Frontera. I això que fou clar elMHP. Només són bons d’ençà que tenen un inepte Sr. de les Coves, d’intel·ligència nivell: 0-absolt (Kelvin escala) Un cos, inadaptat i sense escrúpols capaç d’atonyinar vellets i trencar dits o atonyinar al cap a Senyores al més pur estil de La Camorra Napolitana. Per cert, on estan les paperetes…?

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut