Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El PP, a punt de carregar-se Álvarez de Toledo com a portaveu al Congrés

|

- Publicitat -

La portaveu del PP al Congreso de los Diputados, Cayetana Álvarez de Toledo, es troba cada cop més qüestionada pel partit del qual forma part, i la seu de Gènova, al mateix temps, esta buscant una veu més moderada. Ara, tot apunta a que aquest setembre, quan es reiniciï el curs, Toledo passarà a ser la cap d’assessoria parlamentaria i deixaria de ser portaveu dels populars.

Publicitat

Segons El Independiente, el PP vol tornar a ser un partit “moderat”, ja que el últims anys s’ha vist obligat a acostar-se cap a l’extrema dreta per culpa dels seus competidors de Vox i Ciudadanos, i una suma de l’esquerra espanyola, que actualment dirigeix l’executiu. Per tant, el partit considera que prescindir de les bajanades que diu actualment la seva portaveu, els faria rebaixar aquest extremisme i odi constant cap a tota l’esquerra. Aquest fet suposaria una pressió creixent al mateix Pablo Casado, ja que Álvarez de Toledo va ser la seva principal aposta després de la seva victòria a les primàries del partit.

Aprofitant el cessament de Gabriel Elorriaga com a cap d’assessoría, la formació ja ha posat en marxa un dispositiu per degradar la seva portaveu al Congrés, la qual consideren un llast.

 

Et pot interessar  PSOE i PP acceleren la reforma del CGPJ: arribarà al Congrés la setmana que ve i s'aprovarà com a màxim el 23 de juliol
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut