Edició 2274

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 16 de octubre del 2024
Edició 2274

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 16 de octubre del 2024

El Parlament vota dimecres la creació de la taula de partits per a la resolució del conflicte polític català

El refermament en la creació d’aquest espai no implicarà la seva posada en marxa, ja que tant el PSC com ERC estan a l'espera que més partits s'hi sumin

|

- Publicitat -

El ple del Parlament de dimecres vinent debatrà i votarà la creació de l’anomenada Convenció nacional per a la resolució del conflicte polític, la taula de partits que PSC i ERC, amb el vistiplau dels Comuns, van impulsar a partir dels pactes d’investidura de Salvador Illa. Segons ha avançat El Periódico, però, el refermament en la creació d’aquest espai no implicarà la seva posada en marxa. I és que PSC i ERC aposten per no posar data a l’inici de les reunions a l’espera que altres partits s’hi vulguin unir i acabin participant més formacions que les que ho han estat impulsant.

Publicitat

D’aquesta manera, el Parlament donarà el seu aval a la creació de la taula de partits catalans però sense haver de posar-hi data, facilitant així que espais com el de Junts deixin de veure la Convenció amb recel.

Et pot interessar  Rovira demana "repensar" ERC davant dels "errors garrafals" i planteja el congrés com una "oportunitat"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut