Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El Parlament arxiva la denúncia de la diputada de Junts Cristina Casol per suposat assetjament per raó de gènere

L'Oficina d'Igualtat del Parlament arxiva la denúncia en concloure que "no hi ha cap fet provat"

|

- Publicitat -

La denúncia de la diputada de Junts Cristina Casol, que va denunciar formalment un presumpte cas d’assetjament per raó de gènere dins la formació, no tirarà endavant. L’Oficina d’Igualtat del Parlament ha arxivat la denúncia, que va ser presentada el novembre passat després del discurs de denúncia de la també diputada de Junts Aurora Madaula, el qual va obrir una escletxa a Junts.

Publicitat

La cambra catalana, en rebre la denúncia, va activar el protocol d’igualtat, però després d’assessorar-se per una empresa externa, ha conclòs que “no hi ha cap fet provat” i, per tant, no proposa cap actuació. Així ho ha traslladat el secretari general del Parlament, Albert Capelleras, a la Mesa aquest dimarts.

Tant Madaula com Casol, número 2 per Lleida a les eleccions del 2021, són considerades properes a la presidenta de Junts, Laura Borràs. Madaula, que està de baixa des de finals de novembre, va ser convidada a reflexionar sobre la continuïtat del seu càrrec a la Mesa després que la presidenta del Parlament, Anna Erra, li comuniqués que li havia perdut la confiança.

Et pot interessar  Xavier Trias marxarà de l'Ajuntament de Barcelona a finals de juliol
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut