Edició 2283

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 25 de octubre del 2024
Edició 2283

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 25 de octubre del 2024

El món de la cultura uneix forces per exigir al govern espanyol “un embargament integral d’armes” a Israel

Entre els signants catalans del manifest hi ha Llach, Giró, Cuevas, Buenafuente, Clara Peya, Ana Polo o Miki Esparbé

|

- Publicitat -

El món de la cultura ha unit forces per tal d’exigir al Govern espanyol accions contundents per tal de posar fi a la guerra d’Israel contra Palestina. Més de 260 artistes i intel·lectuals del món cultural han enviat aquest dimarts una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en la qual demanen un “embargament integral de les armes” a Israel i que es “posi fi a la violència desmesurada” que es viu a Palestina.

Publicitat

Els signants també avisen que és “responsabilitat de la comunitat internacional, inclosa Espanya, no ser còmplices, directa o indirectament” d’Israel. Així mateix, expressen un missatge de “confiança” en el president espanyol per “adoptar” un posicionament “valent i coherent” que busqui “una pau duradora” que “posi fi a aquest horror”. Entre els noms de les més de 260 persones hi ha els artistes catalans Carlos Cuevas, Marc Giró, Andreu Buenafuente, Clara Peya, Ana Polo o Miki Esparbé.

Et pot interessar  Sánchez, després de la querella del PP: "A qui no té res a oferir només li queden el soroll i la polarització"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut