Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El líder de Desokupa amenaça Colau amb una campanya de desprestigi que “pagarà a les urnes”

"Desokupa mana", ha recordat el líder de l'empresa, mentre anima l'alcaldessa a preparar-se perquè "si vol caldo, ara rebrà dues tasses"

|

- Publicitat -

Daniel Esteve, el fundador i líder de l’empresa d’extrema dreta Desokupa, ha respost la denúncia interposada pel Govern municipal d’Ada Colau contra l’actuació del grup la setmana passada a la plaça de la Bonanova. Ho ha fet a través de Twitter, amb un vídeo on amenaça explícitament la imatge pública de l’alcaldessa, i fa mofa de la denúncia de l’Ajuntament mentre insulta els ocupants i manifestants de la Bonanova dient-los “rates” i “anxoves”.

Publicitat

“Ara sí que m’has tocat els ous” etziba Esteve en el vídeo. “I ara sí que començaré jo aquesta campanya que tant mal et farà. Ho pagaràs a les urnes, temps al temps” continua, en to amenaçant cap a l’alcaldessa. Així, l’ha animat a preparar-se i li ha dit que si volia caldo ara rebrà dues tasses. “Desokupa mana”, ha recordat

Esteve considera que la denúncia que l’Ajuntament de Barcelona ha presentat a la Fiscalia de Delictes d’Odi pels càntics nazis i les salutacions feixistes que van poder-se veure entre els manifestants contraris a les ocupacions. Dins aquest grup, també hi havia persones com ara el fill de l’alcaldable de Vox a Barcelona, que va ser detingut per portar una porra extensible, que és una arma il·legal. En el vídeo, però, no fa referència a aquests fets, sinó que al·lega que l’han denunciat per “dir ‘rates’ i ‘anxoves’ als ‘marranos’ de la Bonanova”, mentre aprofita per criminalitzar els ocupants i favorables a les ocupacions recordant que durant la manifestació va haver-hi aldarulls, com ara enfrontaments entre ambdós grups i trencament de mobiliari urbà i d’elements que hi havia al carrer.

“Vols basar la teva ridícula campanya política en l’empresa Desokupa i la meva persona. La denúncia no té recorregut i és només per rascar alguns vots d’aquestes anxoves, perquè em denuncia per un delicte d’odi per dir-los ‘rates’ i ‘anxoves’, que és el que són” diu Esteve rient. El líder de Desokupa també afirma que aquesta denúncia, lluny de fer-li mal, és una campanya publicitària “gratis”, i assegura que ja ha rebut trucades i contractacions.

Et pot interessar  Colau avisa que no donarà suport a un govern del PSC i ERC a Barcelona "dòcil amb les elits conservadores"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut