Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

El Govern ha rellevat 98 alts càrrecs i en mantindrà 47

L'executiu català ha aprovat aquest dimarts 17 nomenaments de diferents departaments

|

- Publicitat -

El Govern ha rellevat 98 alts càrrecs del total de 167 que hi ha en tota a l’estructura executiva i directiva de l’executiu, segons dades que ha donat la portaveu del Govern, Sílvia Paneque, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu. Panque ha explicat que s’ha decidit mantenir en el càrrec 47 persones que “porten anys exercint de funcionaris”. Així doncs, en total s’ha decidit el 87% de l’estructura i queden pendents 22 persones. L’executiu català ha aprovat aquest dimarts el nomenament de 17 directors generals o secretaris de diferents departaments de la Generalitat.

Publicitat

Al Departament de Presidència, el Govern ha nomenat Albert Tort secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital; Trinidad Molina directora de l’Oficina del Govern; Àgata Solernou, directora de Serveis; Lara Torres, directora general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtica; i Alfredo González, director general de Drets i Assumptes Constitucionals del Gabinet Jurídic de la Generalitat.

Pel que fa al Departament de Justícia, l’executiu català ha situat Jesús María del Cacho com a director general d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil; i Daniel Ortiz com a director del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE).

Al macrodepartament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, el nou director general d’Habitatge serà Jordi Mas i el Govern ha escollit Kiryat Mercado com a directora general de Polítiques de Litoral; Carlos Guàrdia com a director general de Polítiques de Muntanya; i Concha Zorrilla com a directora general de Transició Hídrica.

En l’àmbit del departament d’Educació i Formació Professional, el Govern ha nomenat Francesc Roca secretari de Formació Professional. I pel que fa al departament de Drets Socials i Inclusió, Bartolomé Agudo ha estat escollit director de l’Agència Catalana de Joventut.

Et pot interessar  El PSC carrega contra el PP per fer política "contra Catalunya" amb el finançament

Altres nomenaments d’altres departaments són Francisco Ramos com a secretari de Treball; Saray Espejo directora general de Cures, Organització del temps i Esquitat en els Treballs; Carolina Duran directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural; i Joaquim Borràs director general de Patrimoni Cultural. Borràs actualment era subdirector general d’Arxius i Gestió Documental del departament de Cultura.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut