Edició 2246

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 18 de setembre del 2024
Edició 2246

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 18 de setembre del 2024

El conseller Giró, sobre la CUP: “Ens entenem. Crec que busquem el mateix”

|

- Publicitat -

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha explicat aquest dissabte que ja ha tingut algunes reunions amb la CUP i ha considerat que “ja no hi és tant” el sentiment de recel que va aixecar el seu nomenament. “Ens entenem. Crec que busquem el mateix, que és el millor”, ha dit en una entrevista amb TV3. El conseller ha defensat que tant el Govern com els anticapitalistes volen “uns bons pressupostos per al país” que facin front a l'”emergència social” provocada per la pandèmia de covid-19.

Publicitat

Tot i la seva preferència per la majoria de la investidura de Pere Aragonès –ERC, JxCat i la CUP–, no ha tancat la porta a acordar els comptes del 2022 amb més partits: “La meva obligació com a conseller del Govern és tenir-les obertes”.

Giró ha parlat del trasllat de seus d’empreses el 2017, coincidint amb el referèndum de l’1 d’octubre d’aquell any, i ha dit que “no hi havia raons objectives” perquè marxessin de Catalunya. En canvi, creu que ara hi ha “moltes raons” perquè tornin.

Et pot interessar  L'esquerra independentista fa una crida a "impedir que es normalitzi la participació de l'extrema dreta" a la Diada
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut