Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

El consell nacional de Junts aprova el reglament del seu congrés i el sotmetrà a la votació de la militància

|

- Publicitat -

El consell nacional de Junts ha aprovat el reglament del congrés que celebrarà la formació els dies 25, 26 i 27 d’octubre a Calella (Maresme). Ara, el partit ha convocat una consulta entre els seus afiliats per a l’aprovació definitiva del reglament. L’horari de votació serà des de dijous 5 de setembre a les 10.30 h, fins al divendres dia 6 de setembre, a les 10.30 h. La pregunta de la consulta serà “Aproves el reglament del congrés nacional de Junts per Catalunya que ha estat prèviament debatut i aprovat per la permanent, l’executiva nacional i el Consell Nacional del partit?”. Junts ha de renovar en aquest conclave la direcció del partit, i Jordi Turull ja ha dit que vol repetir com a secretari general.

Publicitat

Jordi Turull i Laura Borràs estan actualment al capdavant de Junts, el primer com a secretari general i Borràs a la presidència. Turull ja ha explicat que vol mantenir el càrrec, mentre que Borràs no s’ha manifestat al respecte. Els últims mesos han sortit veus com la de Xavier Trias demanant que Carles Puigdemont sigui el president de Junts.

El partit de Puigdemont obrirà el congrés a la participació de persones independents, no afiliades, de “rellevància” a nivell nacional, territorial o sectorial amb la voluntat “d’esdevenir el pal de paller de l’independentisme”. Tindran veu, però no vot.

Et pot interessar  Turull reivindica la Diada com un dia perquè l'independentisme "es reafirmi"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut