Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El BBVA convoca una junta d’accionistes per ampliar capital i fer front a l’opa al Sabadell

La proposta preveu emetre noves accions per entregar-les als accionistes del BS que acceptin l’oferta

|

- Publicitat -

El BBVA ha convocat una junta general extraordinària d’accionistes per proposar una ampliació de capital per fer front a l’opa al Banc Sabadell, segons ha anunciat aquest divendres en un comunicat. La reunió, prevista per al 5 de juliol, ha de servir perquè els actuals accionistes del banc basc avalin la proposta d’emetre noves accions per entregar-les als accionistes del Sabadell que acceptin l’oferta de compra. Segons el BBVA, la nova emissió “no suposarà cap desemborsament per part dels accionistes” del banc. L’objectiu és emetre un màxim de 1.126 milions de noves accions ordinàries a 0,49 euros cadascuna, amb l’import de l’ampliació de capital depenent del nombre total d’acceptacions rebudes des del Sabadell.

Publicitat

“Amb aquesta ampliació de capital fem un pas en el procés de compra als accionistes del Banc Sabadell”, ha assegurat el president del BBVA, Carlos Torres.

De fet, l’ampliació de capital és un dels moviments necessaris perquè l’entitat basca pugui tirar endavant l’opa al 100% de les accions del Sabadell.

L’oferta preveu que els accionistes del BS rebin una nova acció del BBVA per cada 4,83 accions del Sabadell. En cas que hi hagi una acceptació total de l’oferta, els nous accionistes tindrien un 16% del BBVA.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut