Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Dante Fachín argumenta que el diàleg no es pot permetre amb tothom carregant contra SCC

|

- Publicitat -

Els tertulians habituals del programa ‘Tot es mou’ de TV3, Albano-Dante Fachín i Sergi Sol, han protagonitzat un debat respectuós sobre la idea de “aixecar ponts”, una idea que veuen com a camí a seguir alguns sectors de l’independentisme.

Publicitat

Fachín ha posat d’exemple Josep Ramón Bosch, un dels fundadors del moviment d’ultradreta Societat Civil Catalana, i ha recomanat que es llegeixin el que ha escrit el periodista Jordi Borràs sobre les implicacions de l’esmentada SCC en la dreta, la ultradreta i el franquisme. A més, retreu a Bosch un tuit on deia que el jutge que va imputar alguns votants de l’1-O i que van ser ferits per la policia espanyola, “era un patriota”.

“Si el “diàleg” és fer veure que aquest senyor és un interlocutor vàlid, el sobiranisme té un problema gravíssim”, ha assegurat Fachín en un tuit posterior a la seva intervenció. “S’ha d’explicar el context en el qual s’expliquen les coses que ha fet aquest senyor”, ha insistit.

Et pot interessar  SCC demana al Tribunal de Comptes, a l'AN i al TS que plantegin qüestions prejudicials al TJUE per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut