Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Cunillera, sobre el cas Borrell: “No s’està sent just. És una ment privilegiada i una persona honrada”

La delegada del Gobierno a Catalunya dona la cara pel ministre i assegura que no ha de dimitir

|

- Publicitat -

La delegada del Gobierno a Catalunya, Teresa Cunillera, ha volgut llençar una llança a favor del seu company, el ministre més qüestionat del gobierno de Sánchez, Josep Borrell, sobre la polèmica sobre la multa pel cas Abengoa. Cunillera ha expressat que coneix a Borrell des de fa molts anys i “és una persona amb una ment privilegiada i molt honrada”. La delegada ha afirmat que el ministre “ha reconegut l’error i pagarà”, i és per això que creu que no hauria de plegar després que Borrell encara no hagi dimitit.

Publicitat

En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Cunillera ha afirmat que la Policia Nacional “treballa molt bé i ha fet moltes tasques en benefici dels ciutadans” després d’haver exercit violència sobre els catalans durant l’1-O. La responsable del gobierno a Catalunya ha conclòs que “mereixen un reconeixament” perquè, a més, treballen en coordinació amb els Mossos.

També hi ha hagut temps per parlar dels pressupostos. Cunillera ha tornat al xantatge emocional dels socialistes i comuns i ha assegurat que si hi ha comptes aprovats hi ha possibilitat que es puguin abordar les polítiques socials necessàries. “Tots els grups es troben davant d’un repte important” ha sentenciat.

L’imaginari de la societat confrontada

Com no podia ser d’altra manera, la delegada del Gobierno ha fet referència al discurs constitucionalista de “la societat dividia i confrontada”. Cunillera, però, s’ha mostrat positiva en aquest sentit: “Que l’espai confluiexi poc a poc”, ha dit. Després que els feixistes ataquessin la seu d’Òmnium aquest dilluns, Cunillera ha expressat que el PSOE es troba “molt sol” quan li passa però que la policia ja treballa per identificar “els brètols”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut