Edició 2216

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 19 de agost del 2024
Edició 2216

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 19 de agost del 2024

Continua el familiarisme al nou Govern del PSC: Paneque col·loca la seva parella com a cap de gabinet de la seva conselleria

La germana de Collboni també ha estat contractada com a assessora de la conselleria de Presidència

|

- Publicitat -

El nou Govern liderat pel PSC de Salvador Illa continua configurant-se en ple mes d’agost, després d’una investidura marcada pel retorn del president a l’exili Carles Puigdemont, i d’una anomalia democràtica en la qual els nous consellers i conselleres treballen, encara, amb els antics secretaris i alts càrrecs d’ERC. Malgrat això, hi ha un tret que ja distingeix i caracteritza l’executiu d’Illa dels anteriors: el familiarisme. Mentre van sabent-se amb comptagotes els noms d’alguns secretaris, secretàries i caps de gabinet, entre altres, destaca el fet que ja hi ha dos alts càrrecs que són familiars directes de dirigents del Govern o dels líders del PSC.

Publicitat

La primera alarma va saltar quan Salvador Illa va fitxar la germana de Jaume Collboni, Yolanda Collboni Cuadrado, com a assessora en projectes transversals adscrita al gabinet del conseller d’Albert Dalmau, que lidera la conselleria de la Presidència. Precisament, el nou conseller Albert Dalmau exercia, fins al seu nomenament, com a mà dreta de Jaume Collboni. 

La segona alarma ha saltat aquest passat diumenge, quan ha transcendit que la nova consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, Sílvia Paneque, ha contractat la seva parella, Alfons Jiménez, perquè sigui el nou cap de gabinet de la seva conselleria. Cal destacar que Jiménez era el secretari d’organització del PSC de Girona. 

Et pot interessar  Laia Estrada, de la CUP, pica el crostó dels partits independentistes, el PSC, els Comuns i l'ultradreta en la seva intervenció al ple
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut