Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Comença la campanya de les fal·làcies de Ciudadanos

|

- Publicitat -

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, s’ha referit aquest dilluns a l’elecció de la diputada al Congrés Laura Borràs com a cap de llista de JxCat a les properes eleccions catalanes, previstes per al 14 de febrer. En una compareixença des de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) en què no s’han admès preguntes, Carrizosa ha recordat que Borràs té una causa oberta al Tribunal Suprem per presumpta malversació i prevaricació per la seva etapa com a directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). La ja líder de JxCat es va imposar a les primàries amb el 75,8% dels vots per davant del seu rival, el conseller de Territori en funcions, Damià Calvet, que va obtenir el 20,5% dels vots.

Publicitat

“És l’ambaixadora del fugat Puigdemont a Waterloo i la persona involucrada en delictes de malversació de cabdals públics, de prevaricació i de falsedat documental”, ha dit Carrizosa, i ha lamentat que “sembla que al món separatista els és igual: estan immunitzats davant de la corrupció”. “Els és igual, nomenen una persona investigada per actes corruptes”, ha criticat.

Així mateix, ha carregat contra les obres de la L9 del metro de Barcelona, que estan aturades i han suposat “sobrecostos de 5.000 milions d’euros, que equivalen a tot el pressupost d’un any de la Conselleria d’Educació”. Cs atribueix el retard i el sobrecost a pràctiques corruptes perquè “les concessions van servir per pagar el 4% de Convergència i Unió”. No obstant això, creu urgent que s’acabi la línia per unir Santa Coloma de Gramenet amb Barcelona i també amb Badalona, per la qual cosa ha reclamat que es perllongui la L1 del metro fins a la costa.

Et pot interessar  ERC reivindica el decret sobre pisos turístics que permet a Collboni no renovar llicències de pisos turístics

Carrizosa, que serà el cap de llista de Cs a les eleccions del 14-F, també ha aprofitat per insistir que el PSC ha rebutjat una aliança electoral amb ells perquè “faran un tripartit” amb ERC i els comuns. Malgrat que tant els socialistes com els republicans han descartat aquest extrem, el dirigent taronja ha insistit que “estan enganyant” i sí que pretenen fer-ho.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut