Edició 2286

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 28 de octubre del 2024
Edició 2286

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 28 de octubre del 2024

Collboni té la barra de dir que la Copa Amèrica ha estat “un èxit” en termes de projecció internacional i llegat

La polèmica pel falsejament de xifres per part de l'organització de la CA continua oberta

|

- Publicitat -

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha tingut la barra d’afirmar aquest divendres que la Copa Amèrica ha estat “un èxit” en termes de projecció internacional, llegat, transformació del litoral o popularització de la vela com a esport. “No podem estar més orgullosos i contents del llegat que ha deixat”, ha assenyalat en resposta a una pregunta del PP al plenari. Tanmateix, la competició esportiva, envoltada de polèmiques pel presumpte falsejament de xifres per part de l’organització i per l’ocupació d’espais públics, no tornarà a celebrar-se a Barcelona.

Publicitat

L’alcalde ho ha dit pocs dies després que s’hagi sabut que Barcelona no repetirà com a seu una altra edició, tal com va confirmar el regidor del PSC Jordi Valls, que va admetre que la ciutat no podia tornar a tenir una despesa d’aquestes característiques. Unes afirmacions que confirmen les sospites i la investigació de ‘La Directa’, la qual revelava que l‘organització de l’esdeveniment havia falsejat les dades d’audiències i impacte econòmic per tal d’aconseguir subvencions de l’Ajuntament, de la Generalitat i del Govern espanyol, entre altres. En total, les administracions públiques han regat amb més de 55 milions d’euros l’esdeveniment, sense que aquest hagi assolit les xifres projectades inicialment per l’organització.

Et pot interessar  TriasxBCN, Comuns i ERC reclamen xifres clares sobre impacte i despesa de la Copa Amèrica i PP i Vox lamenten que marxi
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut