Edició 2283

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 26 de octubre del 2024
Edició 2283

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 26 de octubre del 2024

Clatellot del TC al PP: inadmet la recusació contra la magistrada Laura Díez en el cas de la llei d’amnistia

Els populars, que és la segona recusació en què fracassen, volien apartar la magistrada pel seu passat com a alt càrrec del Ministeri de Presidència

|

- Publicitat -

El Tribunal Constitucional ha inadmès la recusació presentada pel PP contra la magistrada Laura Díez, considerada progressista, en el cas del recurs contra la llei d’amnistia. La recusació, demanada per més de 50 diputats i 50 senadors, es basava en el fet que Díez havia ocupat el càrrec de directora general d’Afers Constitucionals i Coordinació Jurídica del Ministeri de la Presidència.

Publicitat

El TC ja havia rebutjat anteriorment una altra recusació presentada pel PP, en aquest cas contra el president del tribunal, Cándido Conde-Pumpido. Fonts del TC han explicat que la magistrada Concepción Espejel ha votat a favor de la recusació de Díez, tot i que ha admès que no hi havia causa, i que el magistrat Enrique Arnaldo formularà un vot particular.

Et pot interessar  Sánchez, després de la querella del PP: "A qui no té res a oferir només li queden el soroll i la polarització"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut