Edició 2190

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de juliol del 2024
Edició 2190

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de juliol del 2024

Ciudadanos aixeca el veto a Vox a Madrid

|

- Publicitat -

Ciudadanos ha aixecat el veto a Vox a la Comunitat Madrid. Els líders dels dos partits, Rocío Monasterio i Ignacio Aguado, s’han reunit aquest diumenge per negociar els possibles pactes que puguin fer que la presidència no sigui dels socialistes després de dues setmanes sense contacte. Mentre, a Barcelona, tot apunta a que els comuns i Ada Colau usarien els vots del candidat del partit taronja a l’alcaldia, Manuel Valls, per a mantenir-se en el poder i la portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ja ha dit que està en contra del suport del seu partit a la investidura de Colau.

Publicitat

Tot i que no han transcendit detalls de la trobada entre Rocío Monasterio i Ignacio Aguado, es necessita la suma dels vots de Vox als del PP i Ciudadanos per tal que el PSOE no aconsegueixi la presidència per majoria simple. Així, sembla que la pressió del PP després de la negativa de Cs de negociar amb Vox ha funcionat i la líder dels ultradretans a la capital espanyola s’ha mostrat esperançada amb la possibilitat que les tres formacions puguin arribar a un acord.

Et pot interessar  Els eurodiputats catalans es decanten pels comitès d'àmbit social i s'aparten de l'economia, la indústria i la defensa
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut