Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Carolina Punset marxa de Cs i assegura “sentir vergonya” i que “l’han espiat”

Assegura que Ciudadanos va a la caça del vot de gent "molt de dretes"

|

- Publicitat -

Nova plantofada a Ciudadanos. Una de les seves candidates estrella a les eleccions europees, la valenciana Carolina Punset (filla del divulgador científic i mediàtic Eduard Punset) ha anunciat que es dóna de baixa de Ciudadanos.

Publicitat

Segons una carta de Punset publicada pel elDiario.es, l’eurodiputada assegura que deixa el partit per la seva deriva masclista i “ultra liberal”, el seu canvi pel que fa a polítiques energètiques i la seva radicalitat a Catalunya. A més, Punset suggereix que si a Ciudadanos no segueixes els preceptes d’Albert Rivera sobre el 155, “t’espien, com farien agents del KGB” i, segons declaracions al mitjà citat, sospita que el seu correu del Parlament Europeu ha estat controlat.

Punset, a la carta, reflexiona: “Segueixo sense entendre com se’n pot anar al llit socialdemòcrata i despertar-se ultra liberal”. “És com si el Partit Popular demà es despertés socialista”.

“Vergonya sento també com a feminista”, diu Punset, quan “es titlla d’ideologia de gènere” a “el que en realitat és terrorisme masclista”.

Ciudadanos, a la caça del vot de la gent “molt de dretes”

Carolina Punset deixa entendre que la posició de Ciudadanos sobre Catalunya s’ha radicalitzat “per interès electoralista”. A Ciudadanos “s’ha escollit deliberadament batallar únicament pel vot de la gent de dretes o, més ben dit, molt de dretes”.

Punset no deixarà la seva acta com a eurodiputada i romandrà en el grup dels liberals europeus.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut