Edició 2222

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de agost del 2024
Edició 2222

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de agost del 2024

Cap notícia per part del Ministeri de Transports sobre el pla per reduir l’impacte del tall de cinc mesos previst a la xarxa ferroviària de Tarragona

Puente assegura que "la mobilitat estarà garantida" mentre es fan les obres al túnel de Roda de Berà

|

- Publicitat -

El ministre de Transports, Óscar Puente, ha evitat aquest divendres donar detalls sobre el pla que Renfe està preparant per reduir l’impacte del tall a la xarxa ferroviària entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders previst per aquesta tardor i que durarà cinc mesos a causa d’unes obres al túnel de Roda de Berà. En una compareixença al Senat, ha assegurat que “la mobilitat estarà garantida d’una forma o una altra” i ha afirmat que tenen preparada “l’estratègia de comunicació massiva per les setmanes prèvies al tall”, que s’ha de fer a finals de setembre. Tot i això, no l’ha explicada perquè, segons ha dit, “anunciar amb massa antelació els serveis fa que moltes vegades s’oblidin i no es presti atenció a l’actualització de la informació”.

Publicitat

Davant les queixes dels agents polítics i socials del territori per les contínues avaries i retards, el ministre ha afirmat que “fins que no s’acabin les obres del túnel no es podrà millorar el servei”. Les obres han de permetre millorar el pas de mercaderies pel corredor mediterrani. Amb tot, ha indicat que l’executiu està “pagant la falta d’acció” de governs anterior “que no van comprar trens”. Així mateix, ha demanat “paciència”. “Els deures s’estan fent. Intentarem que tots els ciutadans tinguin totes les necessitats cobertes durant el temps que durin les obres”, ha finalitzat.

Et pot interessar  Puente responsabilitza la conselleria d'Interior de la fugida de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut