Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Brutal resposta de Borràs al Gobierno per rebutjar anar a la presa de possessió d’un coronel de la Guàrdia Civil a Barcelona

|

- Publicitat -

Laura Borràs segueix mostrant un comportament exemplar com a presidenta del Parlament, i no es deixa trepitjar per l’estat espanyol i les seves invitacions en actes que només volen demostrar la submissió de Catalunya. En aquest sentit, Borràs ha dirigit una carta a la delegada del Gobierno, Teresa Cunillera, per declinar l’oferta d’anar a l’acte de presa de possessió del nou coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil a Barcelona.

Publicitat

Els motius de Borràs són ben clars: “Les imatges de la violenta actuació dels agents del cos de la Guàrdia Civil durant l’1-O no es poden esborrar de la nostra memòria col·lectiva”, ha dit. També critica les actuacions del cos com a “policia patriòtica” que persegueix la dissidència política. Després d’aquesta repassada, Borràs afegeix que el dia d’aquesta presa de possessió es trobarà a Tremp, pel lliurament del 53è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. “Hi assistiré pel bé de continuar donant suport a la llengua i cultura catalanes”.

 

 

Et pot interessar  La Guàrdia Civil desplegarà més de 250 efectius i sis embarcacions per la Copa Amèrica
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut