Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Bou, sobre els menors no acompanyats: “Si es poguessin repatriar jo ho faria”

"Barcelona té cor, però no pot tenir manters", ha dit l'alcaldable del PP

|

- Publicitat -

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha afirmat aquest divendres que els menors no acompanyats poden representar un perill perquè no tenen prejucidis i tampoc responsabilitats penals, i segons ell: “Si es poguessin repatriar jo ho faria”. Bou ha afegit que “no dic que ens els traiem de sobre, sinó ajudar-los”, perquè allò ideal seria que estessin amb els seus pares i ser educats per a les famílies, ha exposat en el Fòrum de Barcelona Tribuna, en el qual ha apostat per fer un cens i per abordar l’assumpte, també des de l’Ajuntament.

Publicitat

Bou ha insistit a buscar solucions per als venedors del ‘top manta’ com projectes d’agricultura al Vallès, “perquè Barcelona té cor, però no pot tenir manters”, i ha assenyalat que, “si el PP no aconsegueix representació en el conistori, ho celebraran aquests venedors i carteristes, les màfies i els okupes”.

“Incompetents polítics populistes”

El candidat ha subratllat que, durant la legislatura de Colau, la ciutat s’ha caracteritzat pel civisme, el caos circulatori, el top manta i la desertificació comercial, i ha asseverat que “s’ha de rescatar Barcelona d’aquests incopetents polítics populistes”. Bou ha considerat que un tripartit municipal seria “un acord d’esquerra radical” que competiria per a veure qui defensa amb més vehemència l’indult dels presos polítics.

L’exempresari s’ha preguntat si Collboni preferiria pactar amb el seu equip o si abans optaria pel primer exministre francès, candidatura la qual inclou “una amalgama de nacionalistes” mentrre que ha assegurat que el PP és l’única candidatura de centre dreta.

 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut