Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Borràs: “Com pensa el govern espanyol atendre una demanda important de la població sobre el dret a decidir?”

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sànchez, diu que afronta la taula de diàleg entre governs d’aquesta tarda amb “el millor dels ànims” i espera que “doni fruits” per aconseguir “la retrobada entre catalans”. Durant la sessió de control al Congrés i a preguntes de la portaveu de JxCat, Laura Borràs, Sànchez ha afirmat també que l’independentisme té la “majoria parlamentària” però no “la majoria social” i que ha “d’assumir que Catalunya és plural”. “Han de reconèixer l’altra part de catalana que no defensen els postulats independentistes i que volen deixar enrere “el greuge” per retrobar-se. El cap de l’executiu també ha dit que serà un camí “difícil i llarg”.

Publicitat

Borràs li ha preguntat com pensava el govern espanyol atendre una demanda important de la població sobre el dret a decidir i li ha recordat que en els últims deu anys “el vot independentista no ha parat de créixer”.

“Sempre tenen l’excusa de la majoria parlamentària. Si tinguéssim la social, sí?”, li ha replicat a Sànchez. “Sense diàleg no hi ha democràcia. Sense llibertat no hi ha normalitat”

Et pot interessar  Puigdemont, contundent contra Sánchez: l'acusa de fer "xantatge" amb el "finançament singular" només per investir Illa
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut