Edició 2201

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de agost del 2024
Edició 2201

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de agost del 2024

Borràs acusa ERC de “canviar de bàndol” i “sortir voluntàriament del bloc independentista”

La presidenta de Junts creu que l'acord és "una declaració d'intencions" i dubta que es compleixi

|

- Publicitat -

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha acusat ERC de “canviar de bàndol” i “sortir voluntàriament del bloc independentista”. En una entrevista a ‘El Món’ Borràs afirma que amb el ‘sí’ d’ERC a la investidura de Salvador Illa hi ha “un canvi d’escenari i un canvi de rasant” perquè, segons considera, els republicans “han prioritzat el bloc d’esquerres i ideològic”. La dirigent de Junts creu que és “una mala decisió i una mala notícia per al país”. A més, Borràs posa en dubte que l’acord signat s’acabi complint perquè “és una declaració d’intencions” i “l’única concreció és que el president de la Generalitat serà Salvador Illa”.

Publicitat

A l’entrevista Borràs ha remarcat que ja coneixen “les credencials del PSOE” i ha denunciat que “no compleixen ni els pressupostos generals de l’Estat”.

La dirigent de la formació considera que la decisió d’ERC desemboca en què Junts sigui “l’únic partit independentista amb força al Parlament”. Per això ha aprofitat per obrir Junts a “tots els independentistes, els que són fora de Junts, els de fora d’ERC, els de dins d’ERC i els de l’abstenció”.

La presidenta del partit també s’ha queixat que “un partit independentista faci president el candidat més espanyolista que es pot imaginar”. “D’aquí quatre anys podem tenir una Generalitat més espanyola, una nació més diluïda i un país més sotmès”, ha augurat.

La presidenta de Junts no ha volgut donar detalls sobre l’hipotètic retorn de Carles Puigdemont i ha assegurat que “en el moment que calgui” donaran indicacions a tots els seus diputats i càrrecs electes. Sobre quines possibilitats d’èxit té una convocatòria en ple agost, Borràs creu que s’ha actuat “amb ‘agostitat’ i traïdoria”.

Et pot interessar  Junts i ERC estiren de les orelles a Sánchez per tramar un pla de regeneració democràtica "insuficient" que és "paper mullat"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

1 COMENTARI

  1. Soc la mateixa opinió que la Presidenta de Junts X Catalunya. Sra. Laura Borràs. ER. s’han desmarcat del bloc de la Independència posant una paret de mentides i ràbia; hipocresia i traïció. I Tot: Per… un plat de llenties. Realment aquest mal anomenat Concert, No concerta res de res. És volàtil com l’èter, perquè ja saben i sabem, que no s’acomplirà deixant-ho tot a especulatives interpretacions. Anem a Pams. Quin impost s’ha cedit…” Cap ni un!” Quines concrecions té d’aquest pacte? “Cap ni una!” Tot és tan poc sòlit, com forats de regadora. I si es posen (els del plat de llenties) pesats, només amenaçant-los que podrien invalidar el prevaricador judici vers la presidenta de Junts X Catalunya, i que la Premsa espanyola serà “suau ” amb el President a l’Exili Carles Puigdemont” N’hi ha prou per amansar i firmar en blanc qualsevol acord desfavorable x Catalunya.
    SR. Junqueres i Sra. Marta: Tanta fam té per a vendre’s Catalunya per un miserable plat de llenties?
    https://youtu.be/nK5emqWUwkU?si=GgWZ-1AZjVp_YWZ-

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut