Edició 2218

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de agost del 2024
Edició 2218

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de agost del 2024

Bonet, sobre el nomenament de la germana de Collboni: “Les persones que s’estan incorporant tenen mèrit i capacitat acreditada”

La primera tinenta d'alcaldia diu que les crítiques d'alguns dirigents del PSOE al finançament singular són "opinions legítimes"

|

- Publicitat -

La primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, ha comentat breument el nomenament de la germana de Jaume Collboni, Yolanda Collboni, com a assessora en projectes transversals adscrita al gabinet del conseller d’Albert Dalmau, que lidera la conselleria de la Presidència, i que va ser la mà dreta de l’alcalde. Bonet, que no ha comentat el fitxatge de la parella de la consellera Sílvia Paneque, s’ha limitat a dir que “les persones que s’estan incorporant tenen mèrit i capacitat acreditada”.

Publicitat

D’altra banda, Bonet ha qualificat de “bona notícia” que Salvador Illa hagi estat investit president del Govern, gràcies a “un bon acord” amb els republicans. Sobre les crítiques d’alguns dirigents del PSOE respecte al finançament singular a Catalunya, Bonet ha dit que “totes les opinions són legítimes i enriqueixen qualsevol espai polític”.

Pel que fa al govern municipal, la primera tinenta d’alcaldia ha afirmat que quan acabin les vacances estivals “la normalitat tornarà” al consistori i això comporta “converses amb qui tingui ganes de construir un govern progressista”. Bonet ha subratllat que se “seguirà fent” com fins ara amb “polítiques progressistes”, una afirmació que altres formacions així com entitats socials i culturals de la ciutat posarien en dubte. 

Finalment, Bonet ha abordat la qüestió de la inseguretat a la capital catalana, així com l’augment d’atacs amb arma blanca. La socialista ha admès que hi ha “preocupació” per les últimes agressions i considera “impossible que es pugui normalitzar” aquest tipus d’actes, mentre subratllava que “no es pot acceptar que la gent surti de festa amb armes blanques”. Així, la regidora ha explicat que es continuaran “reforçant” els controls policials per garantir que en zones d’oci nocturn no s’accedeixi amb armes blanques. Bonet ha remarcat que es tracta d’aplicar “tots els mecanismes” possibles per “retornar la normalitat a una pràctica que no es vol” a la ciutat.

Et pot interessar  Trias s'acomiada com a regidor "content" i convençut que la decisió té "tota la lògica": "Em toca fer un pas al costat"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut