Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Bassa surt de la presó de Puig de les Basses per cuidar un familiar

|

- Publicitat -

La presa política Dolors Bassa, condemnada a 12 anys de presó pel procés sobiranista, ha sortit aquest dilluns per primera vegada de la presó de Puig de les Basses, a Figueres (Girona), per cuidar un familiar, en aplicació de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari.

Publicitat

Fonts d’ERC que ha consultat Europa Press han explicat que Bassa ha sortit de la presó, aquest dilluns cap al migdia, tot just unes hores després que ho fes la presidenta del Parlament Carme Forcadell de la presó de Mas d’Enric, el Catllar (Tarragona), també condemnada pel Tribunal Suprem.

La Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció de la Víctima de la Generalitat va informar dijous passat que la Junta de Tractament de Puig de les Basses va acordar aplicar a Bassa el 100.2, que permet flexibilitzar el règim penitenciari, però manté la classificació de segon grau, l’ordinari, i que podrà sortir 8 hores al dia, tres dies entre setmana.

Et pot interessar  La fiscalia recorre al Suprem la decisió de no amnistiar Junqueras, Turull, Romeva i Bassa per malversació
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut