Edició 2263

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 05 de octubre del 2024
Edició 2263

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 05 de octubre del 2024

Barnusell diu que el taller de còctels Molotov és un acte “aïllat” i “desafortunat” allunyat de “com entenen la festa”

Recorda que Granollers defensa els valors de la pau i el respecte mentre posa en valor la feina dels cossos de seguretat

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, ha assegurat aquest dijous que el taller de còctels Molotov organitzat per un grup de la colla dels Blaus a la festa major, és un acte “desafortunat” que no va en la línia de com el consistori entén la festa. A través de la lectura d’un comunicat, ha deixat clar que es tracta d’un acte “aïllat” en un programa amb més de 200 activitats que “en cap cas pot posar en qüestió el nostre model de festa major”. Un model d’”èxit”, ha afegit, que és referent al país. Barnusell ha posat en valor la feina dels cossos de seguretat a la ciutat, especialment durant la festa major, i ha recordat que Granollers defensa, “per sobre de tot”, valors com la pau i el respecte.

Publicitat

L’endemà que esclatés la polèmica pel taller de ‘Tècniques aplicades de Guerrilla Urbana’, que ha estat portat a Fiscalia pel sindicat policial USPAC, l’alcaldessa de Granollers ha volgut defensar el model de festa major, “orgull de tota una ciutat”, i desvincular-lo d’un acte organitzat per un dels grups de la colla dels Blaus que no va en la línia de com el consistori entén la festivitat.

Barnusell ha recordat que la festa major de Granollers s’ha d’entendre des de la seva “singularitat” que també es demostra en la seva organització, on dues colles, els Blaus i els Blancs, entitats i ajuntament, treballen de manera autònoma i independent.

L’alcaldessa ha volgut posar en valor la feina dels cossos de seguretat a la ciutat durant tot l’any i especialment durant la festa major, quan treballen “colze a colze” amb les colles i l’ajuntament per garantir la seguretat.

Et pot interessar  La comissió de seguiment PSC-ERC del pacte d'investidura es posarà en marxa la setmana que ve

Per últim. Barnusell ha recordatg que Granollers és “per sobre de tot i indiscutiblement” una ciutat que defensa els valors de la pau, el respecte, la convivència, el diàleg i les aliances.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut