Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Baños fa evident que el Gobierno “més progressista de la història” té l’immobilisme com a bandera

|

- Publicitat -

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, torna a expressar a través de Twitter les seves discrepàncies amb l’executiu espanyol. En detall, l’anticapitalista ha comentat les declaracions de Félix Bolaños, el ministre de Presidència, sobre la llei de memòria democràtica.

Publicitat

Baños ha criticat la postura dels socialistes, que ha proposat una llei, que com fiu Bolaños “no canvia res” en la investigació dels crims del Franquisme. Per tant, que amnistia els delictes del franquisme, i que no se centra en les reparacions dels danys causats.

L’anticapitalista ha deixat en evidència l’executiu espanyol que té l’immobilisme com a bandera, i alhora presumeix de ser “el Gobierno més progressista de la història”. Baños ha usat les paraules de Bolaños a la seva contra.

“Com el català a l’audiovisual, com la gestió dels fons europeus, com la cessió de rodalies, com el poder judicial, com la corona…El PSOE no canvia res!” ha dit.

Et pot interessar  Nogueras colla Sánchez amb el finançament singular: "Volem que es pagui als catalans el que els correspon, no el que vostès vulguin"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut