Edició 2279

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 21 de octubre del 2024
Edició 2279

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 21 de octubre del 2024

Ayuso declina la invitació de Sánchez per reunir-se divendres a la Moncloa

La presidenta es nega a participar en una ronda de "fet consumats" sobre finançament

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha declinat aquest dilluns la invitació de Pedro Sánchez per reunir-se abans d’acabar la setmana al palau de la Moncloa. Tal com ha informat l’executiu madrileny en un comunicat, no hi anirà perquè la trobada se celebra en el marc d’una ronda de reunions posteriors a l’acord entre el PSC i ERC per “la ruptura de la hisenda comuna”. “No es pot donar per vàlida aquesta decisió a fets consumats que mai no s’ha consultat”, avisen des de Sol. D’altra banda, acusen Sánchez de “difamar” a Ayuso amb unes “gravíssimes acusacions” que suposen un “deteriorament institucional” sense precedents.

Publicitat

“Per tot això, la presidenta ha decidit no cancel·lar la seva agenda aquest divendres i continuar amb l’esdeveniment que des de fa setmanes tenia convocat a Porriño, Galícia”, conclouen des del gabinet de la dirigent popular. Després de diverses rondes de trobades amb presidents, les úniques autonomies que queden per passar per la Moncloa són Ceuta, Melilla, Madrid, Castella i Lleó, les Balears, Catalunya i Madrid.

La negativa d’Ayuso arriba després que dijous passat Sánchez insinués que Díaz Ayuso hauria de dimitir del càrrec per haver-se “beneficiat” indirectament del frau a Hisenda comès per la seva parella, Alberto González Amador, amb la compra de mascaretes durant la pandèmia. “És parella d’un delinqüent confés, que ha defraudat a Hisenda com ell mateix ha reconegut”, va avisar.

Et pot interessar  El govern espanyol prepara un acte per reparar la figura de Lluís Companys des de Barcelona
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut