Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Àudio] Villarejo va comentar amb Inda i Ferreras que el compte suís de Xavier Trias era fals

|

- Publicitat -

Més converses filtrades de Villarejo mostren com es van publicar al diari El Mundo les informacions sobre el suposat compte fals de Xavier Trias a Suïssa, malgrat saber que eren molt dubtoses. En un àudio del 2016, de la mateixa trobada que parla del compte de Pablo Iglesias, publicat per Crónica Libre es pot apreciar com Villarejo explica a Inda que el compte era fals.

Publicitat

Qui torna a sortir escaldat és el presentador de la Sexta, Antonio García Ferreras, escoltant com Villarejo i José Luis Olivera diuen que els que van filtrar el compte a Suïssa de Trias no van fer cap comprovació, i que la policia nacional els va avisar que la informació era molt dubtosa. De fet, Villarejo assegura que va ser la Direcció Adjunta Operativa, encapçalada per Eugenio Pino, qui va donar la informació falsa.

Després, encara es pot sentir com especulen amb un possible compte irregular real de Trias. “Té diners, però no en aquest compte”.

 

Els àudios evidencien la vergonya de Colau durant la campanya electoral

Una altra conclusió que es pot extreure d’aquesta conversa és que tots aquells que van titllar les informacions de reals i les van utilitzar per fer política han quedat en evidència, com és el cas de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que les va utilitzar per desprestigiar l’exalcalde Trias, i va ser còmplice, sense saber-ho, de l’entramat de les clavegueres per perseguir l’independentisme.

Et pot interessar  Trias diu que no hagués fet la F1 ni la desfilada al Parc Güell: "No és necessari ficar el dit a l'ull a la gent"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut