Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Àudio] Rodríguez talla Montero cinc cops per silenciar crítiques a Sánchez per la massacre a Melilla

|

- Publicitat -

“Si li sembla a la ministra d’Igualtat, respondré totes les qüestions relacionades amb la tanca”. D’aquesta manera el Gobierno “més progressista de la història” silencia qualsevol possible crítica a la massacre de Melilla i a les brutes declaracions del president espanyol Pedro Sánchez.

Publicitat

La ministra de Política Territorial i portaveu de l’executiu espanyol, Isabel Rodríguez, ha impedit contestar a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, fins a cinc ocasions durant la roda de premsa del Consell de Ministres, en ser preguntada directament sobre la tragèdia que va acabar amb gairebé quaranta morts.

La primera pregunta anava encaminada a saber si Montero comparteix l’agraïment i el suport de Sánchez a les autoritats marroquines. Previsiblement, la resposta era no. I és que des de la traïció del PSOE al Sàhara, l’executiu de coalició trontolla, ja que a Podemos està en contra del suport al règim marroquí.

Un altre periodista ha preguntat a Montero si considera necessari que hi hagi una investigació sobre l’ocorregut a Melilla. “Li contestaré jo a totes les preguntes”, ha insistit la portaveu. En una tercera ocasió, un altre periodista ha preguntat a la ministra d’Igualtat si des de Podemos han demanat explicacions i Rodríguez ha tornat a respondre sense deixar contestar a Montero.

Com Montero ha callat i no s’ha expressat en contra, un altre periodista ha plantejat si donava per vàlida l’opinió de la ministra portaveu i Rodríguez ha tornat a espolsar-se la qüestió.

La cinquena pregunta a la ministra d’Igualtat, sobre la llei trans i la seva opinió dels fets a Melilla, només ha estat contestada parcialment per Montero, qui ha evitat expressar-se sobre la massacre. Tot plegat, evidenciant el fracàs del Gobierno de coalició amb un descarat control del relat oficial.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut