Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

Asens només s’emprenya amb la justícia espanyola quan actua contra el seu partit

|

- Publicitat -

El president del Grup Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha denunciat aquest dimarts un tracte desigual de la Fiscalia, que ha acusat d’imputar la seva formació “sense haver-hi indicis”, tot el contrari que amb el rei emèrit, Juan Carlos I, “que té indicis però no imputació”.

Publicitat

En un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press, Asens ha criticat el “món a l’inrevés de la Fiscalia” fent-se ressò de la informació que assegura que la Fiscalia de Madrid encara no veu indicis de finançament irregular a Podem però demana que continuï com a investigat.

“Amb el rei emèrit hi ha indicis però no imputació. Amb Podem hi ha imputació però no indicis”, ha lamentat Asens a través d’aquest missatge.

Pel dirigent d’Unides Podem, sí que hi ha prou indicis per imputar el rei emèrit, que actualment es troba als Emirats Àrabs Units després que a l’agost decidís traslladar-se fora d’Espanya per les informacions que el relacionaven amb presumptes fets delictius.

Et pot interessar  El Consell Nacional dels comuns avala el pacte amb el PSC per a investir Illa amb 124 vots a favor i 2 abstencions
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut