Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Artadi: “Hem de deixar passar setmanes i mesos, i llavors es veurà l’altura de Pere Aragonès com a president”

|

- Publicitat -

La vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, ha assegurat que es necessita temps per valorar la legislatura del recentment investit president de la Generalitat, Pere Aragonès: “Hem de deixar passar setmanes i mesos, i llavors es veurà l’altura de Pere Aragonès com a president”.

Publicitat

Ho ha dit en una entrevista en El Punt Avui, en la qual ha reconegut que, malgrat la força electoral, no és el millor moment del moviment independentista, cosa que ha atribuït a la “repressió”.

“La repressió té diferents objectius, però el principal és la divisió del moviment independentista”, ha dit, i ha afegit que és important que Junts, ERC i la CUP treballin des del respecte, la confiança i la lleialtat per avançar cap a l’autodeterminació.

Respecte al pacte de governabilitat amb ERC, ha dit que es tracta d’un acord aprovat per tota la direcció de Junts i ha assegurat que el més difícil de les negociacions ha estat “concretar i restablir confiances”.

Carles Puigdemont

En ser preguntada pel paper del president de la Generalitat i líder de la formació, Carles Puigdemont, durant les negociacions, ha explicat que en cap moment van parlar sobre ell “ni públicament ni privadament” i que ell mateix va decidir apartar-se per no influir en el pacte.

“Hi ha un interès per desgastar la seva figura, per desgastar el moviment i per desgastar a Junts”, ha criticat.

Et pot interessar  Turull vol "més complicitat que retrets" entre Junts, ERC i CUP en cas de repetició electoral
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut