Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Aragonès i Torra, front comú contra la demanda d’investigar el vicepresident al TSJC per l’1-O

Torra dóna suport a Aragonès davant la notícia i ambdós insisteixen a persistir

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d’Esquerra, Pere Aragonès, ha reaccionat amb una piulada a Twitter després de saber-se que el jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona ha demanat al TSJC que l’investigui, junt als diputats d’ERC Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, per l’organització de l’1-O.

Publicitat

Aragonès reivindica estar “serens i tranquils per la feina feta”. “Persistirem en el nostre compromís d’assolir una Catalunya independent, socialment justa, econòmicament pròspera”, diu a la piulada, que acaba amb un optimista “sempre endavant!”.


Aragonès també ha agraït al president de la Generalitat després que Torra li hagi donat suport en un missatge a Twitter. ” Estimat vicepresident, serens, tranquils i orgullosos. Guanyarem perquè som al costat correcte de la història. I perquè no acceptarem cap sentència en aquesta causa general contra els drets civils i el dret a l’autodeterminació de Catalunya”, ha dit el president. En resposta a Torra, el vicepresident ha contestat: “Estic convençut que guanyarem perquè la nostra és una causa justa”.

Et pot interessar  El TSJC anul·la la ‘taxa Amazon’ de Barcelona perquè infringeix el principi de lliure circulació de mercaderies
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

Minut a Minut