Edició 2173

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 07 de juliol del 2024
Edició 2173

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 07 de juliol del 2024

Aragonès agraeix el “compromís i dedicació” de Sabrià i coincideix que “ERC està per sobre dels noms propis i és el bé a preservar”

El president en funcions li agraeix que hagi treballat sempre per la llibertat del país i el projecte republicà

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, ha agraït el “compromís i la dedicació” del fins ara viceconseller del Govern, Sergi Sabrià, que ha dimitit aquest dijous arran del cas dels cartells contra Maragall. Aragonès, que s’ha referit a algunes de les declaracions que Sabrià ha fet durant la roda de premsa, ha coincidit amb ell en el fet que ERC “està per sobre dels noms propis i és el bé a preservar”. 

Publicitat

A través d’un missatge a X, Aragonès ha destacat que Sabrià “hi ha estat sempre”, i ha agraït el seu compromís i la seva dedicació al projecte republicà, així com el fet d’haver “treballat sempre per la llibertat del país i el projecte republicà”. “Com has dit, el partit de Macià i Companys està per sobre dels noms propis i és el bé a preservar. I sé que sempre, avui també, això t’ha guiat.

Sabrià, durant la roda de premsa, ha negat que sigui culpable “de res” i. de fet, ha assenyalat l’expresident d’ERC Oriol Junqueras. “Hi ha qui no li importa ERC sinó l’ambició i el desig personal de controlar una organització per fer-se-la a mida”, ha dit Sabrià. En aquest context, Aragonès li ha agraït que hagi treballat sempre per la llibertat del país i el projecte republicà. “Com has dit, el partit de Macià i Companys està per sobre dels noms propis i és el bé a preservar. I sé que sempre, avui també, això t’ha guiat”, ha afegit Aragonès a la xarxa X.

Et pot interessar  L'eurodiputat Jordi Solé dimiteix de l'executiva d'ERC amb una "profunda decepció" amb el partit per apartar-lo el 9-J

La vicepresidenta en funcions, Laura Vilagrà; la consellera Natàlia Mas Guix; el mateix Ernest Maragall; la direcció del grup parlamentari amb Josep Maria Jové i Marta Vilalta; així com directors i tècnics de comunicació i altres càrrecs tant d’ERC com del Govern han assistit a la roda de premsa per donar suport a Sabrià. En total, unes quaranta persones.

A través de la xarxa X, Sabrià també ha rebut mostres de suport com del conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, que ha aplaudit el “gest” del fins ara viceconseller i ha demanat a “alguns” que en prenguin nota i “deixin de pensar només en ells”. “Sempre donant la cara i posant per davant el projecte de país que tu mateix, sempre ajudant i sempre amb el teu somriure”, ha afegit Mascort.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut