Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Anticorrupció insta que Millet i Montull entrin a presó pel cas Palau

|

- Publicitat -

La Fiscalia Anticorrupció ha presentat una petició a l’Audiència de Barcelona demanant que ordeni executar l’ingrés a presó dels condemnats pel cas Palau, l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet, la seva mà dreta, Jordi Montull, la seva filla Gemma Montull i l’extresorer de CDC Daniel Osàcar.

Publicitat

Fonts fiscals han indicat que han remès una comunicació a la Secció 10 perquè es dugui a terme la corresponent sentència després que el TS l’hagi confirmat a l’Audiència.

Així mateix, el Ministeri Públic demana que es facin els requeriments oportuns per fer efectiva la responsabilitat econòmica fixada en la sentència, tan relativa a la responsabilitat civil com al comís dels guanys obtinguts il·lícitament.

La Sala Penal del Suprem va confirmar la condemna de 9 anys i 8 mesos de presó, i multa de 4,1 milions d’euros, a qui va ser màxim responsable del Palau de la Música Catalana Fèlix Millet, i la de 7 anys i 6 mesos de presó i multa de 2,9 milions d’euros, a Jordi Montull.

 

Et pot interessar  La fiscalia demana al Suprem amnistiar Roger Torrent i tres membres més de la seva Mesa del Parlament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut