Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Àngel Simon deixa la presidència d’Aigües de Barcelona

El directiu va ser nomenat pocs mesos enrere conseller delegat de CriteriaCaixa, el hòlding de la Fundació 'La Caixa' que manté una participació del 15% a Aigües de Barcelona

|

- Publicitat -

El fins ara president d’Aigües de Barcelona, Àngel Simon, ha renunciat a la presidència no executiva de l’empresa, càrrec que ocupava des del 2014, segons ha informat CriteriaCaixa. La seva dimissió, que arriba pocs mesos després de la seva incorporació a Criteria, s’ha comunicat aquest dijous al consell d’administració de la companyia.

Publicitat

CriteriaCaixa, el hòlding de la Fundació ‘La Caixa’, manté una participació del 15% a Aigües de Barcelona i té dos representants al consell d’administració. Recentment, el hòlding ha iniciat una nova etapa inversora, adquirint el 9,4% d’ACS, convertint-se en el primer accionista de Colonial després d’una ampliació de capital, i arribant al 7,5% de Telefónica sumant el 2,5% de CaixaBank.

El comunicat de CriteriaCaixa destaca que la dimissió de Simon té com a objectiu permetre-li assumir el càrrec de primer executiu del conglomerat inversor de la Fundació ‘La Caixa’.

A l’abril, Criteria i l’Abu Dhabi National Energy Company (TAQA) van confirmar converses per un possible pacte de cooperació en relació a Naturgy, i Criteria negociava amb els fons CVC i GIP per l’adquisició de les seves accions a l’empresa energètica.

Coincidint amb la sortida a borsa de Puig, Criteria ha adquirit una participació del 3,05% en aquesta companyia.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut