Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

Almeida no escatima per gastar diners públics per escampar patriotisme espanyol per Madrid

|

- Publicitat -

El PP va jugar a despistar aquest dijous amb una curiosa intervenció a Madrid on Isabel Díaz Ayuso alliçonava la xenofòbia de Vox. Però el veritable dia a dia dels populars es demostra en fets com el que ha revelat el diari Público, que assegura que l’Ajuntament de Madrid encapçalat per José Luis Martínez Almeida ha gastat gairebé 600.000 euros en col·locar símbols patriòtics per tota la ciutat en tan sols dos anys i mig de legislatura. Evidentment, amb diners públics que fins ara l’anterior alcaldessa només havia invertit a substituir banderes espanyoles que estiguessin en mal estat.

Publicitat

Anualment, Almeida gasta més de 230.000 euros segons el Portal de Transparència. El més greu és que Almeida no ho ha invertit en les banderes d’espais institucionals, ans al contrari: Público destaca les ganes de presumir de patriotisme de l’alcalde popular de Madrid, que ha gastat diners en llums de Nadal que simbolitzin la bandera espanyola o en altres banderes (algunes d’elles de fins a 18 metres) que han anat col·locant en diferents llocs de la capital espanyola.

Et pot interessar  El corredor Madrid-Barcelona d'alta velocitat va registrar 13,8 milions de viatgers al 2023, un 34,6% més
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut