Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Alfonso Guerra: “Només visitaria Torra si fos antropòleg i m’interessés un personatge exòtic”

|

- Publicitat -

L’exvicepresident del Gobierno de España, i mà dreta de Felipe González, Alfonso Guerra, ha dit en una entrevista a Onda Cero que mai aniria a una reunió amb el president de la Generalitat, Quim torra “excepte si fos antropòleg i m’interessés un personatge exòtic”, i per acabar-ho d’adobar, el titlla de boig i el compara amb Puigdemont: “És un home de palla que està trastornat, com el que és a Brussel·les, més propis d’un zoo que d’un polític”. González s’ha animat dient barbaritats i, en referència a la menció a un zoo, ha dit que “de fet, el Parlament de Catalunya és al costat del zoo”.

Publicitat

En bona part de l’entrevista, Guerra s’ha dedicat a atacar el Govern de Catalunya i els seus integrants, declarant autèntiques barbaritats com que “Torra fabrica una incubadora de neonazis a Catalunya”, “L’independentisme ha fet ressuscitar el franquisme”, “Tv3 és fastigosament sectària” i ha alabat el rei dient que el discurs del 3 d’octubre “va ser impecable”.

Una absoluta vomitada cap a Catalunya i l’independentisme, que, si hagués estat algú del Govern qui hagués dit coses similars de polítiques contràries, estaria en portada de tots els mitjans catalans i espanyols, però en aquest cas, uns pocs diaris catalans se n’han fet ressò, mentre Madrid calla davant d’un odi extrem cap a un país que, teòricament, volen considerar seu.

L’Espanya més casposa, sigui socialista o no, no pot suportar que hi hagi governs que es posin en dubte la seva “unidad de España“.

 

Et pot interessar  El Sindicat de Llogateres diu que la limitació del lloguer de temporada del govern espanyol "no servirà per a res"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut