Edició 2165

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 29 de juny del 2024
Edició 2165

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 29 de juny del 2024

Albiach reclama evitar “tacticismes” i avisa Illa que “s’hi ha d’esforçar i ser proactiu”

Afirma que "l'única opció" és un acord amb PSC i ERC i demana "no enganyar la gent"

|

- Publicitat -

La líder dels Comuns, Jéssica Albiach, ha intervingut com a líder del seu grup parlamentari en l’acte equivalent que aquest dimecres ha celebrat el Parlament de Catalunya, davant la impossibilitat dels candidats a la Presidència d’assolir, ara per ara, els suports que necessiten. Albiach, que ha deixat ben clar el seu posicionament a favor del PSC, ha reclamat tant al PSC com a ERC “bona voluntat negociadora” per arribar a un acord d’investidura.

Publicitat

Durant la seva intervenció ha advertit que s’ha d’evitar “els tacticismes” i ha alertat que no hi haurà “cap xec en blanc”. A més, ha avisat el primer secretari del PSC, Salvador Illa, que si és qui aspira a ser president és “qui té la màxima responsabilitat per aplegar les majories suficients”. “És el que més s’ha d’esforçar, més s’ha de moure i més proactiu ha de ser”, ha insistit. Albiach s’ha mostrat “optimista” que hi pugui haver un Govern i ha subratllat que és “urgent”.

De fet, Albiach ha remarcat que l’única opció possible és un acord entre la seva formació i el PSC i ERC, al marge d ela repetició electoral. “Demano que no es disfressi la realitat, no es generi falses expectatives i no s’enganyi la gent”, ha remarcat.

Et pot interessar  El conjunt de l'independentisme celebra l'amnistia comprometent-se a "treballar per l'autodeterminació"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut