Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Albert Donaire evidencia la negligència dels Mossos davant la persecució d’independentistes

|

- Publicitat -

El mosso independentista i perseguit per sectors feixistes de policies espanyols i altres mossos, Albert Donaire, ha tornat a evidenciar el poc esforç d’assumptes interns dels Mossos d’Esquadra per ajudar-lo a finalitzar amb la seva persecució. En un extens fil a Twitter, Donaire ha explicat que va denunciar que una usuària que l’assetja a les xarxes publicava informació facilitada directament per altres agents de Mossos, on li indicaven, per exemple, que ell va ser aturat en un control. Una vulneració de la intimitat de Donaire flagrant, que ell mateix va denunciar, i que òbviament està prohibit per “secret professional”.

Publicitat

Després de la denúncia i de la seva declaració, la notificació de la Direcció General de la Policia l’ha informat que no hi ha prou proves. “Quina confiança es pot tenir en aquest sistema que no depura responsabilitat d’agents que han incomplert el secret professional, facilitant dades privades a una ciutadana, mentre obren expedients a agents independentistes per opinar lliurement?”, ha etzibat Donaire, criticant que “estem completament desprotegits de la nostra intimitat, mentre els que cometen faltes amb un uniforme posat surten indemnes d’aquestes”.

Et pot interessar  Girona convoca una junta local de seguretat aquesta setmana després del doble crim i decreta dos dies de dol oficial
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut