Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Alay, tranquil davant la seva persecució: “Poden investigar totes les meves vides anteriors si volen”

|

- Publicitat -

El director de l’Oficina de Puigdemont, Josep Lluís Alay, ha transmès la seva tranquil·litat davant la bruta persecució judicial que està patint per part d’Espanya. Aquest dijous, el diari El Món va destapar que el jutjat encarregat de la repressió cap a Alay també investiga tota l’activitat de l’independentista des d’abans d’entrar a treballar pel president exiliat, és a dir, durant l’etapa al Comissionat de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona. El digital apuntava també l’evidència i l’interès de la justícia en saber tot el possible d’Alay, un fet que contrasta amb l’arxivament d’altres peces separades relacionades amb l’operació Volhov.

Publicitat

Per la seva banda, Alay s’ha mostrat impassible davant els fets: “Poden investigar totes les meves vides anteriors si volen”. En una piulada, el director de l’Oficina de Puigdemont assegura que la justícia sempre trobarà “el mateix independentista disposat a acabar amb l’opressió de Catalunya”.

Et pot interessar  Alay sol·licita que se li apliqui la llei d'amnistia per la peça separada del jutge Aguirre per traïció
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut