Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024
Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024

Alamany deixa la decisió sobre entrar al govern de Collboni per després del congrés d’ERC

La regidora dels republicans assegura que no hi ha hagut "cap reunió de negociació" sobre els pressupostos municipals

|

- Publicitat -

La regidora d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona i número 2 de la candidatura d’Oriol Junqueras, Elisenda Alamany, ha deixat la decisió sobre si el partit ha d’entrar al govern liderat per Jaume Collboni per després del congrés del 30 de novembre. “És un debat molt estratègic que haurà de decidir la militància però que haurà d’anar alineada forçosament amb la futura direcció nacional”, ha afegit en roda de premsa amb motiu de la festivitat de La Mercè. Pel que fa als pressupostos municipals, Alamany ha assegurat que no hi ha hagut cap reunió de negociació. “No han començat les reunions i sobre la taula no hi ha cap proposta per començar a parlar de res”, ha dit.

Publicitat

Preguntada per la polèmica que han generat les declaracions de Junqueras apuntant que la direcció d’ERC l’havia aïllat, Alamany no hi ha volgut entrar argumentant que ella “no hi era” i, per tant, ha dit que no farà cap declaracions sobre aquesta qüestió interna.

En clau de política municipal, la regidora dels republicans ha assegurat que el seu objectiu és intentar portar el PSC, que és qui governa Barcelona, cap al model de ciutat que defensa ERC. Segons ha dit, la capital catalana ha perdut el seu “equilibri” i cal recuperar-lo. Així mateix, ha criticat que l’Ajuntament “hagi abusat d’una hostilitat estèril” pel que fa al turisme.

Et pot interessar  Turull diferencia Puigdemont i Junqueras: "El president no fa 13 anys que lidera un partit ni ve d'un cicle de derrotes"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut