Edició 2267

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 09 de octubre del 2024
Edició 2267

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 09 de octubre del 2024

Zeroport rebutja la comissió tècnica per l’ampliació de l’aeroport del Prat: “És absurda i fraudulenta”

El col·lectiu en favor del decreixement lamenta que la decisió política d'ampliar la capacitat ja està presa prèviament

|

- Publicitat -

El col·lectiu Zeroport ha assegurat que la comissió tècnica per a la millora de l’Aeroport de Barcelona que es va reunir aquest dimarts és “absurda i fraudulenta” ja que “respon només a una decisió política ja presa prèviament” d’ampliar la capacitat de la infraestructura. La plataforma pel decreixement del port i l’aeroport ha afegit que la comissió “no és tècnica”, perquè està formada per polítics del govern espanyol i de la Generalitat i “no està dotada d’un mínim rigor”. La mesa, que es va reactivar aquest dimecres després de mesos d’inactivitat, es va constituir arran de l’acord entre ERC i PSC per aprovar els pressupostos 2023.

Publicitat

“És evident que aquesta comissió no assumirà la gravetat de la crisi ecològica, climàtica i energètica que vivim i, per tant, no treballarà per reduir el nombre de vols i els grans impactes del sector de l’aviació. I tampoc treballarà per mitigar les gravíssimes afectacions al Delta i al seu entorn que ha tingut i té l’aeroport”, afirmen.

La plataforma considera que el que hauria de fer l’òrgan és “dedicar-se a estudiar i impulsar mesures per fer decréixer l’activitat de l’aeroport del Prat” i també com reduir la contaminació que provoca a l’àrea metropolitana, i com regenerar el Delta.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut